Albaline A/S

Stærke brands der skaber trafik i din forretning   

Albaline A/S blev stiftet 1. september 1997 som et handelsselskab, med fokus på salg af kvalitetsprodukter til isenkram og hvidevarebranchen.Fra 1997 og frem til 1. september 2015, blev virksomheden drevet fra lokalerne på Avedøreholme. På grund af kontinuerlig vækst i forretningen, flyttede vi til større faciliteter i Jyllinge tæt ved Roskilde.

De nye faciliteter har sikret yderligere lagerkapacitet til vækst i fremtiden, og med nye flotte showrooms, inviterer vi kunder og samarbejdspartnere til demonstration, af produkter og en snak om fremtiden.

 

 

Se vores Certifikat fra Elretur her:

Certificate in english here

Retur

Albaline er distributør af en række kvalitetsmærker fra førende europæiske producenter, bl.a. vægte fra Salter og velværeprodukter fra Homedics og et bredt udvalg fra japanske Panasonic.

Danmarks førende isenkrambutikker, hvidevarekæder, Stormagasiner og webshops er blandt Albalines kunder. Vi skræddersyr løsninger der tager udgangspunkt i den måde du driver forretning på, og komplementerer samarbejdet med stærke digitale løsninger og en troværdig og robust supply chain, så du kan koncentrere dig om at skabe værdi i din forretning.

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her: